Om företaget

Matia Robotics är ett team bestående av ingenjörer och forskare som har en gemensam vision att skapa mobilitet för funktionshindrade med hjälp av robotteknologi. Sedan vårt första möte år 2006 har vårt mål alltid varit att hjälpa människor, speciellt individer med funktionshinder. Vi utvecklade TEK RMD med syfte att ge individer med förlamning eller andra svårigheter i gångfunktion, möjlighet att vistas och bo i vanliga utrymmen, utan behov av anpassning. Dessutom skapa självständighet och stärka integriteten hos dessa individer.

Efter åratal av planering, utveckling och utvärdering är TEK RMD den första produkten som är tillgänglig på marknaden. Produkten är nu i början tillgänglig endast i ett fåtal länder.
Introduktionen på den svenska marknaden är nu igång och vi har, med hjälp av Robotdalen, initierat tester och utvärderingar av produkten, tillsammans med Neuroförbundet och Rehab Station Stockholm.

Är du intresserad av att testa produkten själv eller för en av dina patienter, är du välkommen att skicka ett meddelande här.

TEK